• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

Следдипломна квалификация на висшите медицински и немедицински кадри през 2019 г.

Е-мейл Печат ПДФ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Уведомявам Ви, че В РЗИ – Монтана е получено План-разписание на курсове и индивидуално обучение за следдипломна квалификация на висшите медицински и немедицински кадри през 2019 год.

Планът и образци на заявките за обучение може да намерите и на Интернет – страницата на Медицински факултет – София, в раздел СДО.

Там могат да бъдат намерени и образци на заявките за обучение. Електронният адрес на Медицински факултет – София е: medfac.mu-sofia.bg.

Допълнителна информация може да получите в кабинет 112 на РЗИ – Монтана и на телефон 096/388320.

Желаещите да участват в курсово обучение, следва да изпратят попълнени заявки за обучение в срок до 30.07.2018 год. в РЗИ – Монтана.

 

Дирекция «Медицински дейности»

20 май - Международен ден за съпричастност с болните от СПИН

Е-мейл Печат ПДФ

20.05.2018Всяка година през третата неделя от месец май се отбелязва Международният ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН под мототоПодготовката за бъдещето се основава на опита ни от миналото!“. Денят hot gay sex за съпричастност е важен знак за солидарност по всички континенти и символизира надеждата за новите поколения.  

продължава>

19 май - Европейски ден за борба със затлъстяването

Е-мейл Печат ПДФ

 19.05.2018Над celeb sex tapes 1 милиард души по света са с наднормено тегло, като 400 милиона от тях са със затлъстяване

 Мисията на Европейския ден за борба със затлъстяването е да напомня за пандемичното нарастване на броя на хората с наднормено тегло и naked celebrities затлъстяване и свързания с това повишен риск от смъртни случаи от сърдечно-съдови или метаболитни заболявания. Затлъстяването е метаболитно нарушение, резултат от взаимодействието между вътрешни фактори като наследствени особености, хормонално състояние и фактори на начина на живот. Най-често затлъстяването се дължи на дълготраен положителен енергиен баланс, при който енергийният прием надвишава енергийния разход.

продължава>

Страница 6 от 138