• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

10 май – Световен ден, посветен на инициативата на Световната здравна организация „Движението – това е здраве”

Е-мейл Печат ПДФ

Датата 10 май се обявява за Световен ден, посветен на инициативата на Световната здравна организация (СЗО) „Движението – това е здраве”.

Обездвижването се нарежда сред основните рискови фактори, водещи до заболяване и смърт. Според СЗО тенденцията се наблюдава както в развитите, така и в развиващите се страни и се дължи на начина на живот на модерното общество, съпроводен с намалена физическа активност, нездравословно хранене, повишаване  употребата на алкохол и тютюнопушене.

продължава>

25 април - Ден без асансьори. gayporno Включете се и вие!

Е-мейл Печат ПДФ

За naked celebrities четвърта поредна година РЗИ – Монтана ще се включи в международната инициатива Ден без асансьори No Elevators Day. На 25 април ще се затвори символично асансьора в сградата на здравната инспекция. Асансьорът ще остане достъпен за хора с увреждания и за тези, които не желаят да се включат.

продължава>

ЕВРОПЕЙСКА ИМУНИЗАЦИОННА СЕДМИЦА, 23-29 АПРИЛ naked celebrities 2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

Европейската Имунизационна седмица е регионална инициатива, ръководена и координирана от Регионалния офис на СЗО за Европа, в сътрудничество с основни ключови фигури от Региона, която се провежда всяка година през месец април, като за първи път е организирана през 2005 г.

продължава>

Страница 8 от 138