• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

Противогрипна hot gay sex кампания 2018/2019

Е-мейл Печат ПДФ

 

grip 18 19

 

Според препоръките на Световната здравна организация за Северното полукълбо в противогрипната ваксина за сезон 2018/2019 година са включени четири грипни щама. Два са от щам А – "Мичиган" и "Сингапур", а два от щам В – "Колорадо" и "Пукет".

От СЗО алармират, че ваксиналното покритие срещу грип във високорисковите групи в Европейския регион е спаднало в последните седем години.

продължава>

Актуална информация за качествата на питейната вода в град Берковица към 03.10.2018г.

Е-мейл Печат ПДФ

 Във връзка с извършения контролен мониторинг от страна на РЗИ-Монтана на питейната вода, подавана за град Берковица и констатираните отклонения от изискванията към качествата на водата, предназначена за питейно – битово цели по показателите – Колиформи и Ешерихия коли, на 01.10.2018 г. се извърши повторно пробонабиране и анализ от изпитвателна лаборатория при РЗИ-Монтана на вода от централното водоснабдяване, подавана за град Берковица.

Резултатите от проведения лабораторния анализ на водните проби от централно водоснабдяване на град Берковица са в норма и отговарят на изискванията на Наредба № 9 от 16 март 2001 г. за качеството на питейната вода, предназначена за питейно-битови цели.

Справка за качеството на водите

Е-мейл Печат ПДФ

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВАТА НА ПИТЕЙНАТА ВОДА В РЕГИОН  МОНТАНА

ЗА ПЕРИОДА ОТ 17.09.2018 г.  ДО 28.09.2018 г. 

Страница gayporno 8 от 150