• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

Съобщение във връзка с информация, разпространявана в социалните мрежи

Е-мейл Печат ПДФ

Във връзка с информация, разпространявана в социалните мрежи, включително и публикувани клипове на деца, които сами приготвят желета за игра с течни сапуни, лепила, козметични продукти, бои и оцветители, средства за борба с вредни насекоми и др., Министерството на здравеопазването счита, че подобни практики могат да създадат предпоставка за негативно въздействие върху индивидуалното здраве.

продължава>

31 май - Световния ден без тютюн

Е-мейл Печат ПДФ

31.05.2018Всяка година на 31 май се отбелязва Световния ден без тютюн. Този ден се провежда в страни по целия свят, като се акцентира на опасностите за здравето, свързани с употребата на тютюневи изделия и за насърчаване на ефективни политики за намаляване на въздействието от употребата на тютюн.

продължава>

gay group sex НА ВНИМАНИЕТО НА МЕДИЦИНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И ГРАЖДАНИТЕ - ПРЕПОРЪКИ ЗА ДЕЙСТВИЕ ПРИ УХАПВАНЕ ОТ КЪРЛЕЖ

Е-мейл Печат ПДФ

karlejiВъв връзка с епидемичното разпространение на кърлежите през пролетно-летния сезон и засиленото навлизане на хората и домашните животни в природата, значително се повишава риска от ухапване от кърлежи. Предоставяме на Вашето внимание препоръки, разработени от Националния център по заразни и паразитни болести, гр. София за правилните действия, които трябва да предприемете при ухапване от кърлеж.

продължава>

Страница 10 от 144