• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

naked celebrities “Бъди доброволец........за пътна безопасност”

Е-мейл Печат ПДФ

На 18.09.2011 г. в Монтана се проведе кампания под мотото ”Бъди доброволец.......за пътна безопасност”. Тя бе организирана от неправителствената организация ”Отворена младеж”, в партньорство с РЗИ – Монтана и доброволци от БМЧК в града.

На площад „Жеравица” бе разположена палатка с монтиран в нея алкосимулатор, който чрез специален софтуер поставяше участниците в ролята на шофьори в няколко рискови ситуации, реално случили се по европейските пътища.

продължава>

ФОТОКОНКУРС – ИЗЛОЖБА “ ЕМОЦИЯТА – ИЗВОР НА ЖИВОТ”

Е-мейл Печат ПДФ

Регионална mobile porn movies здравна инспекция Монтана обявява gay male sex фотоконкурс  на тема:
“Емоцията - извор на живот”.


Конкурсът се организира във връзка с програма за психично здраве и суицидопрофилактика и по повод 10 октомври - Световен ден на психичното здраве.

Целта на конкурса е да фокусира вниманието на обществеността върху проблемите и значението на психичното здраве като неразривна част от общото здраве на личността; да насочи към позитивното мислене и емоции за постигане на душевно равновесие и хармония. 

Най-добрите творби ще бъдат  наградени. Критерии на журито при оценяване на творбите ще бъдат показаното творчество и фотографско качество.

продължава>

КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА ПОСВЕТЕНА НА ДОНОРСТВОТО

Е-мейл Печат ПДФ

Започва конкурс за рисунка, посветена на Европейския ден на донорството, сред децата от 7 до 12 клас. Инициативата е част от Националната кампания в подкрепа на донорството, която се организира от МЗ и Изпълнителна агенция по трансплантации с подкрепата на Българския червен кръст, Националната пациентска организация, Българския съюз на трансплантираните и Нов Български университет. Победителите ще бъдат наградени на 22 октомври, когато през тази година ще се чества Европейския ден на донорството.

продължава>

Страница gay anime 128 от 150