• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

РОТАВИРУСЕН ГАСТРОЕНТЕРИТ – ИНФЕКЦИЯ С РОТАВИРУС ПРИ ДЕЦА

Е-мейл Печат ПДФ

Защите своето бебе от ротавирусна инфекция!

Ротавирусният гастроентерит засяга най-често децата от възрастовата група до 24 месеца. Тежката дехидратация е основната причина за хоспитализация на бебетата с ротавирусна инфекция.

От naked celebrities януари 2013 г. Световната здравна организация (СЗО) препоръчва включване на ротавирусните ваксини в националните имунизационни програми, като част от комплексна стратегия за контрол на диарийните заболявания чрез подобряване на профилактиката и лечението.

продължава>

Обявление за провеждане на конкурс за назначаване на държавен служител

Е-мейл Печат ПДФ

РЕГИОНАЛНАЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ – МОНТАНА

Със седалище и адрес: град Монтана, пл. „Жеравица” № 3, на основание чл. 10а, ал. 2 от Закона за държавния служител, във връзка с чл. 14, ал. 2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители и Заповед № РД–15–08–7/19.02.2019 г на директора на РЗИ - Монтана,

 

ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА: 

ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОР  НА РЗИ – МОНТАНА

 

Нови gay cartoon porn случаи на болестта Морбили в България през 2019 г.

Е-мейл Печат ПДФ

Към 15.02.2019 г. в Благоевградска област за потвърдени 5 случая на болестта Морбили, а около 150 контактни лица са под наблюдение и се уточнява имунизационния им статус за приложена ваксина против морбили, паротит и рубеола. Морбили като инфекция се предава по въздушно-капков механизъм и е силно заразно заболяване за лица, които не са имунизирани или не са преболедували болестта.

продължава>

Още статии...

Страница 9 от 166