• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ «НА УЧИЛИЩЕ БЕЗ ТЕЖЕСТ»

Е-мейл Печат ПДФ

Министерство на здравеопазването и РЗИ – Монтана подкрепят Националната кампания «На училище без тежест», организирана от сдружение «Настоящи и бъдещи майки». Целта на кампанията е да се постигне по–висока степен на информираност на родителите, учителите и децата, относно правилния избор, начина на носене и тегло на ученическата раница/чанта. Тя заедно с учебниците и учебните помагала, трябва да бъде до 15% от теглото на детето.

продължава>

РЗИ - Монтана naked celebrities обяви грипна епидемия в област Монтана от 26.01.2012г.

Е-мейл Печат ПДФ

Заповед на Директора на РЗИ Монтана относно въвеждане на противоепидемични мерки на територията на област Монтана, считано от 26.01.2012 г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА videos gays НАСЕЛЕНИЕТО ОТНОСНО УПОТРЕБАТА НА АНТИВИРУСНИ ПРЕПАРАТИ ПРЕЗ ЕСЕННО-ЗИМЕН СЕЗОН 2011 – 2012 Г.

Е-мейл Печат ПДФ

Предоставената информацията е превод от сайта на Центъра за контрол на заболяванията в Атланта, САЩ и отговаря на някои често задавани въпроси относно лечението на грип с антивирусни препарати и ползите от тяхното своевременно прилагане.

Може ли грипът да бъде излекуван?

Да. Съществуват лекарствени продукти, наричани „антивирусни препарати”, с които може да се лекуват грипните заболявания.

продължава>

Страница 128 от 160