• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


РЗИ Монтана

ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОВЕРКИТЕ ЗА СПАЗВАНЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА НОВАТА НАРЕДБА ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

Е-мейл Печат ПДФ

С оглед ефективното прилагане на Наредба № 6 за здравословното хранене на децата от 3 до 7 години в детските заведения и организация на контрола по спазване на изискванията на Наредбата РЗИ – Монтана продължава да извършва проверки на територията на областта, във всички детски заведения.

За hd mobile porn периода 26. 09. – 28. 09. 2011 са извършени 4 проверки, при които бе констатирано, чe в менютата са включени продукти от основните групи храни

продължава>

Проверки за спазване на изискванията на новата Наредба за здравословно хранене в детските градини

Е-мейл Печат ПДФ

проверки за спазване на изискванията на новата Наредба за здравословно хранене в детските градини

 

С оглед ефективното прилагане на Наредба № 6 за здравословното хранене на децата от 3 до 7 години в детските заведения и организация на контрола по спазване на изискванията на Наредбата  РЗИ – Монтана изпрати уведомителни писма във връзка с публикуването й. Писмата бяха изпратени до кметовете на 11 общини в обл. Монтана; до директорите на детските заведения в региона; до началника на инспектората по образование и директорите на социалните домове в които се отглеждат деца от 3 – 7 години.

продължава>

“Бъди доброволец........за пътна безопасност”

Е-мейл Печат ПДФ

На 18.09.2011 г. в Монтана се проведе кампания под мотото ”Бъди доброволец.......за пътна безопасност”. Тя бе организирана от неправителствената организация ”Отворена младеж”, в партньорство с РЗИ – Монтана и доброволци от БМЧК в града.

На площад „Жеравица” бе разположена палатка с монтиран в нея алкосимулатор, който чрез специален софтуер поставяше участниците в ролята на шофьори в няколко рискови ситуации, реално случили се по европейските пътища.

продължава>

Страница 140 от 166