• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
logo_new_6

logo_da_1

,


РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на здравеопазването


Регионална здравна инспекция – Монтана


Подаване на сигнали, оплаквания и предложения

Е-мейл Печат ПДФ

Р Е Д

за подаване на сигнали, оплаквания и предложения в Регионална здравна инспекция - Монтана

        Гражданите и потребителите на административни услуги, предоставяни от РЗИ – Монтана, имат възможност да подават сигнали, оплаквания, предложения и оценки относно дейността на РЗИ – Монтана и качеството на административното обслужване по следните начини:
1. Подаване на писмен сигнал или предложение до директора на инспекцията чрез деловодството на РЗИ – Монтана на адрес пл. “Жеравица” № 3, Гише за административно обслужване и по пощата на същия адрес. Работно време – всеки работен ден от седмицата от 8.30 ч. до 17.00 ч.
2. Чрез обаждане на телефон (096) 391 711 или изпращане на факс (096) 300 541
3. По електронен път на адрес на e-mail:  Е-мейл naked celebrities адресът e защитен от спам ботове.

4. Директорът на инспекцията, главният секретар и директорите на дирекции приемат и изслушват предложения и сигнали на гражданите и организациите в определени и предварително оповестени часове.
5. gay fuck Всички предложения и сигнали се регистрират, независимо nude celebrities от формата на подаването им – писмени или устни, лично или чрез упълномощен представител, по телефон, факс или електронна поща и подлежат на проверка.
6. На всички предложения и сигнали се adult anime отговаря писмено в 30-дневен срок, от Amateur Porn получаването им, ако е посочено име и адрес на лице за контакт.